Energieweg 1
5071 NP Udenhout

Disciplines

Om van uw verzoek een succes te maken beschikken wij over kennis en ervaring in de volgende disciplines:

Calculatie

Uw verzoek verdient een duidelijke, gespecificeerde offerte. Hiervoor beschikken wij over een uitgebreid calculatie programma waardoor wij in staat zijn een gedegen en gespecificeerde calculatie af te geven. Voor het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Coordinatie en planning

De gehele coördinatie en planning wordt voor u verzorgd. Dit betekent dat er voor u één aanspreekpunt is voor al uw wensen. Door onze ervaring en kleinschaligheid zijn we in staat een betrouwbare planning af te geven.

Nieuwbouw, aanbouw en verbouw

In het verleden hebben wij diverse projecten gerealiseerd waaronder het bouwen van nieuwe opslagruimtes en car-ports. Uitbreiding van de woonkamer, aanbouw van een serre of bijkeuken en uitbreiding van een bovenverdiepingen

Renovatie en monumentenwerk

Omdat wij beschikken over gediplomeerd ervaren personeel zijn wij in staat elke renovatie uit te voeren. Voorbeelden zijn het renoveren van schuifkozijnen, trappen, dakconstructie’s en stijlelementen.

Monteren van Kozijnen en het plaatsen van isolatie glas

Wij monteren alle kozijnen inclusief het plaatsen van isolatieglas. Om u te adviseren over de mogelijkheden, beschikken wj over demonstratie profielen en glas staven.

Op de foto’s aan de rechter zijde komen de verschillende disciplines voorbij. Mocht u vragen hebben neem contact op!!